At lunchtime, after work and in between

The cross-over restaurant what you like - when you like:

From coffee in the morning to a cocktail after work, or later. In between, something light or hearty to satisfy your hunger. We have something for every taste: international cuisine, freshly and deliciously prepared at a fair price. Whether a quick lunch menu, an evening meal or the well-deserved break in the afternoon:

We look forward to you.

Wolt Partner Restaurant

JOBS: Wir suchen Verstärkung! Bei Interesse schick uns deine Bewerbung an jobs@zeil-kitchen.de und wir vereinbaren ein Gespräch mit dir.

A few facts about us
+ 13
Years Zeil Kitchen
+ 2.590
Guest ratings
+ 95 %
Positive feedback
News about the Zeil Kitchen

Latest news

Engel fragt vegan leben vom 10.03.2022

Nir & Sigal Rosenfeld im ARD-Interview

Hier findet ihr einen neuen Beitrag über Nir und Sigal Rosenfeld bei der ARD Sendung „Engel fragt“ vom 10.03.2020 in der ARD-Mediathek. Den Ausschnitt der Sendung haben wir nachfolgend für …

The Restaurant Owner Who Went Vegan

The Restaurant Owner Who Went Vegan

After going vegan in 2017, restauranteur Nir Rosenfeld transformed his business to fit his newfound convictions. In this video, he allows a glimpse into his background, family life and activism. …

Nir Rosenfeld - Vegan Restaurant Frankfurt am Main

"I want to reach a maximum of many people"

Nir Rosenfeld – Vegan Restaurant Frankfurt am Main „Vegan leben, aber Fleisch verkaufen? Geht nicht, zumindest nicht für Nir Rosenfeld. Nachdem er 2017 seine eigene Ernährung umgestellt hatte, trennte sich …